About Me

Anton Ashardi Saputro

Kulo cah lanang aseli saking Ngalam, Ja-Tim, Ina, ingkang cobi-cobi nge-blog ing internet.

Monggo…supados comment lan liyan-liyane kulo monggo’ne.

Matur sembah nuwun